Yoga bij Els

Extra activiteiten

Yoga is het stilleggen van de wervelingen van het denken

Extra activiteiten

Yoga op het strand

Meestal in de zomermaanden zijn er openbare yogalessen op het strand van Wijk aan Zee. De elementen zon, water en zand geven je een aards gevoel. Volledig in contact met deze elementen en met jezelf, kun je je laten inspireren en verrassen wat yoga op het strand met je doet.

Er wordt altijd via (deze website?), mail en facebook medegedeeld wanneer dit is. Opbrengst van deze yogalessen zijn altijd voor het goede doel. Meestal is dit Kicoba.nl.

 

Yoga in het bos

Als het nog licht is ’s avonds, trekken we er ook wel op uit in het Heemskerkse bos, voor een stiltewandeling en een yogales. Op een mooie open plek in het bos is dit altijd weer een bijzondere ervaring.

In de natuur kun je veel directer de verbinding ervaren met Moeder Aarde.

En door hier volledig aanwezig te zijn, kun je misschien ook jezelf meer openen om zo een diepere verbinding te maken met jezelf.

Er wordt altijd via (deze website?), mail en facebook medegedeeld wanneer dit is. Opbrengst van deze yogalessen zijn altijd voor het goede doel. Meestal is dit Kicoba.nl. 

Mantra zingen

Door het zingen van mantra’s kun je de helende kracht van klank en trilling laten inwerken op jezelf. Maar ook voor anderen en/of voor Moeder Aarde.

Of je nu wel of niet meezingt, het heeft altijd een uitwerking. De klanken brengen een zachte trilling in je lichaam. Jouw zachte energie zal meer gaan stromen. Mantra-zingen is niet moeilijk, je zingt het al snel mee. Vaak zijn het oude Mantra’s in de taal Sanskriet. Maar ook zingen we wel in Engels of Nederlands, of alleen klanken.

Mantra zingen wordt incidenteel georganiseerd.

 

Meditatie

Tijdens de yogalessen is er ook vaak ruimte voor concentratie en meditatie. In de toekomst zullen er ook sessies georganiseerd worden waarbij we met elkaar voor langere tijd in meditatie gaan.

Eerst begeleid om uiteindelijk volledig in je eigen stilte en vrede te komen.  

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt over de yoga lessen.